Sivut

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Päivä 9

Tähän sitten loppui Kibon vierihoito.
Nukuttiin viime yönä yli viikkoon ensimmäinen yö molemmat omassa sängyssä ja hyvinhän yö menikin. Kibo nukkui osan yötä patjalla olohuoneessa ja osan yötä omalla yöpaikallaan sängynvieressä. Ei mitän piippausta tms. kuulunut ollenkaan.

Muutenkin Kibon vointi on kohentunut huimaa vauhtia.
Eilen oli lähes laittanut ranttaliksi ;) tylsyyttään tietenkin.

Syön maton.
Syön sukan.
Olen hyvä, enkö olekin <3
Kibon ikiomat lelut.
Jei!
Hurmuri.
Ollaankin mietitty, että Kibo on saanut sille aivan riittävän määrän liikuntaa ja muuta aktiviteettiä koska on olut kotona aina ihan rauhallinen ja tyytyväinen. Ei ole koskaan tehnyt mitään pahojaan. Mutta nyt kun kivut alkavat vähentyä eikä pitkiä lenkkejä voi tehdä, pitää keksiä jotain muuta puuhaa, siis tehdä vähän "pahojaan" :)

Joten, kipaisin eläinkauppaan ja ostin alkuhätiin pari aktivointilelua.
Keksinpäs miten tämä tyhjenee.
Ensi viikolla tulee sitten lisää aktivointileluja. Tekstin mukaan ovat vaikeita ja toivotaan niin, niistä olisi silloin pidempiaikaista iloa Kibolle.

Eilen alkoi takapänhallinta kurssia johon menin Hipun kanssa. Ainakin tämä ensimmäinen kerta pelkästään oli jo tosi antoisa. Hipun kanssa oli tosi mukavaa treenata koska se on niin innokas ja jaksaa olla aktiivinen koko tunnin ja sain sieltä loistavia harjoituksia Kibolle, heti kun vaan niitä voi alkaa treenaamaan.

Treenattiin siis pyörimistä molempiin suuntiin, peruttamista sekä astumista erilaiselle alustalle. Ensi viikoksi pitää opetalle hyppääminen jonkun päälle...se nyt ei Hipulle tuota mitään ongelmaa :D Ja Kibo ei tule koskaan hyppäämään joten siihen pitää kehittää jotain muuta.

Ensi viikon  perjantaina Kibolta poistetaan tikit ja samalla se käy silmälääkärillä koska on alkanut usein hieroa etenkin vasenta silmäänsä. Voihan se olla että ihan muuten vaan, mutta pitää ne kuitenkin käydä tarkastamassa.

Tänään on kuudes päivä, siis kahdeksan kriittistä vielä jäljellä!
Kiitän joka päivästä joka on mennyt hyvin ja pelkään seuraavaa ja mahdollista kompurointia, liukastumista tai jotain mikä voisi horjuttaa jo niin hyvin lähtenyttä toipumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti