Sivut

Kibo

Kibon eka päivä meillä 7.3.2010


Kibo 2v
Nimi: Hokuoukensha No Kita NO Kachuu Go
Syntynyt: 27.112009
Sukupuoli: Uros (kastroitu)
Rotu: Shiba, FCI5 ryhmä
Väri: punainen

Lempinimet: Kibo, Pomponen, Heimopäällikkö Pomponen, Kippana

Luonne: Omistushaluinen, jääräpää mutta isosti ihana Jöröjukka.

Terveys
Lonkat: E/E nivelrikolla, vasemmalla lonkkaproteesi
Kyynärät: 0/0
Polvet: 1/0
Silmät: terveet, ei virallista tutkimusta

Kibo KoiraNetissä

Kibon heikko kohta ovat korvat, lonkkia lukuunottamatta. Niihin rapsutellaan joskus haava johon tulee rupi jota sitten hoidellaan canofitellä. Välillä otetaan carhtrophen piikki sarja kun oikea lonkka oireilee. Etenkin joulukuu12 oli huono!

Luonnetesti 4.8.2012, Turku
Pisteet 179  (pisteet siis 189, miinusta tuli 10 pistettä pimeän pelosta ja leikki haluttomuudesta) seuraavalla loppuraportilla:

Toimintakyky +1 kohtuullinen
(Koira ottaa kontaktin kelkaan suurestakin pelästyksestä huolimatta hyvin vähäisellä ohjaajan avuilla. Pimeässä koiraa voidaan joutua kutsumaan)

Terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
(Koira reagoi agressiivisesti hyökkäkseen, hyökkääjän tultua selvästi esille. Palautuu nopeasti)

Puollustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
(Koira puolustaa ohjaajaansa, joko haukkuu ja/tai murisee hyökkääjän lähestyessä, pysyy ohjaajan edessä tai sivulla. Palautuu melko nopeasti ja hyväksyy hyökkääjän hyökkäyksen loputtua, lyhyt viive sallitaan)

Taisteluhalu -1 pieni
(koira tarttuu esineeseen, mutta ei taistele vaan pureskelee sitä ja laskee heti irti kun esineestä vedetään; tai koira ei ota lainkaan esinettä suuhunsa, mutta osoittaa jonkin verran taisteluhalua kelkalla tai muissa osasuorituksissa)

Hermorakenne +2 tasapainoinen
(Koira selviytyy kaikista osasuorituksista hyvin. Se ei ole hermostunut. Koira hallitsee kaikki tilanteet oikea-aikaisesti ja vapautuu niistä nopeasti, pystyy käyttäytymään koko testin ajan tasapainoisesti)

Temperamentti +3 vilkas
(Koiran pitää reagoida häiriöön välittömästi sen alettua. Väistön on oltava nopea, hallittu, lyhyt ja koira suuntaa huomionsa häiriöääntä kohden. Koiralta edellytetään reipasta ja iloista yleisolomusta)

Kovuus +1 hieman pehmeä
(Koira joka osoittaa selvästi merkkejä siitä, että se haluaisi välttää paikan missä se pelästytettiin, mutta pystyy ohittamaan pelästymispaikan suhteellisen läheltä ohjaajan tukeman)

Luoksepäästävyys +3 hyvätahtoinen, luoksepäästävä, avoin
(Koira, joka houkuttelematta hakeutuu kosketukseen myös vieraiden ihmisten kanssa käyttäytyen ystävällisesti ja avoimesti. Luoksepäästäväksi kutsutaan myös sellaista koiraa, joka ei tutustu ihmisiin oma-alotteisesti, mutta sallii tutustuttaa itsensä heihin)

Laukauspelottomuus +++ laukausvarma
(Koira, joka käyttäytyy täysin välinpitämättömästi laukauksiin tai joka on niistä kiinnostunut luonnollisella tavalla)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti