Sivut

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Päivä 13

Päivät on menneet oikein hyvin.
Kibo astuu jalallaan hienosti ja olisi niin valmis pidempiin lenkkeihin.
Tänään onkin viimeinen päivä kun joku on Kibon kanssa kotona ja huomisesta alkaen on sitten yksikseen. Huomenna on kulunu ensimmäisestä leikkauksesta kaksi viikkoa.

Otsin Kibolle lisää älypelejä ja ollaan treenailtu peruuttamista ja jalkojen ympäri menemistä ja muitakin toko juttuja. Otin naksuttimen käyttöön ja hyvin on treenit sujuneet.
Tänään käytiin vuosaaressa pikku lenkillä ja ja nuuskuttelemassa uusia tuulia. Kibo innostui niin, että jopa sutasi takakoivillaan muutaman kerran! Se EI ole vielä sallittua! Häntä oli niin tiukasti kippuralla ja koko koiran olemuksesta näki miten se oli onnellinen päästessään toisiin maisemiin ja hajumaailmoihin.

Hieman ulkoilut on hankalia koska Kibo tahtoisi mennä pidemmille lenkeille. On siinä kyllä piteleminen parin kuukauden ajan. Täytyy toivoa että saataisiin perjantai lääkäri käynnillä kuvat leikkausjäljestä mukaan.


Himppis kävi Kibo jälleen yksi päivä moikkaamassa, mutta Kibo on unohtanut miten herrasmies käyttäytyy ja Himpulaa vähän pelotti Kibon mahtailu.

No, kun koirat pääsee jälleen lenkeille yhdessä ja muutakin puuhaamaan niin eiköhän kaikki palaa ennalleen :)

Huominen kyllä jännittää, mitä kaikkea Kibo onkaan yksin saanut aikaan ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että kaikki on mennyt hyvin! Jatkakaa samaan malliin! :) Tuo ylimmäisen kuvan peli oli ihan Helmin lemppari kun se sitä pääsi kokeilemaan kerran :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja on ollut itsellekin helpottavaa nähdä miten Kibo on toipunut ja ei tunnut enää olevan ollenkaan kipuja.
    Joo Kibokin tykkää tosta dog fighterista, kyllä casinokin kelpaa, se oikein raivokkaasti yrittää avata luukkuja kun ei vielä tajua ottaa tota tappia pois tosta päältä. Mamma tietty hieman auttaa ;)

    VastaaPoista