Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Rauhoittunut mieli ja lisää lääkäriä

Eilen lenkillä huomattiin että Brutuksen melkein kainaloista tulee verta.
Siitä sitten aloi soittorumpa eläinlääkäreille. Mihinkään ei tientenkään ollut aikaa mutta onneksi aika saatiin Apexiin tälle päivälle.

Taija oli aamuvuorossa joten minä sitten hain pötkelöt meille aamu lenkillä ja B:n kanssa hurautettiin bussilla Malmille. Lääkäri oli hieman myöhässä, mutta se ei meitä haitannut, saipahan Brutus lämmetä kunnolla kylmän kävelyn jälkeen.

Pidin parhaana heti laittaa B:lle kuonokopan. Kainalot tuntuivat olevan aika arat ja en halunnut ottaa riskiä että nappaa lääkäriä kädestä kiinni. Pöydällä B oli aika onneton ja yritti kiivetä kokoajan syliini. Lääkäri otti teippinäytteet ja kaiveli hieman korvaa. Sekä keskusteltiin ruokinnasta ja allergiatesteistä. Kainaloissa oli hiivatulehdus ja Brutus sai siihen pesunesteen sekä antibioottikuurin.

Matkan ajan hieman jännitti että mitä mahtaa olla kotona tapahtunut. Jätin nimittäin hetken harkinnan ja Taijalta tulleella luvalla Hipun ja Kibon samaan tilaan yhdessä odottamaan meidän paluuta.

Kotiin tullessa vastassa oli erittäin iloinen mäyräkoiratyttö ja hieman unisen näköinen shibapoika ;)
Heillä oli hetki siis mennyt oikein hyvin.
On aivan ihanaa kun koirat pystyi jättämään kahdestaan.

Brutuksen ja Kibon yhteiselämä paransi poikien välejä merkittävästi ja tulevat aivan sopuisasti nykyään juttuun. Hippukin menettelee ;) Hippu osaa puhua niin hyvin Kiboa, on nöyrä ja ei uhittele. Joskus on neitikin aika uhkarohkea!
Esim. silloin kun Kibo saa shibahepulit. Sitä mäykyt ei kertakaikkiaan voi sietää!! Brutus ärisee ja Hippu on alkanut puremaan K:ta kyljistä ;) Kibo saattaa hieman närkästyneenä vilkaista Hippua mutta muuten on niin hepulin hurmassa ettei loppujen lopuksi välitä.

Kaiken kaikkiaan Kibon luonne on alkanut näyttämään jo tasaatumsen merkkejä, mäyräkoirille :D Muuten kyllä on samanlainen kuin ennenkin, uroskoirat tavalla tai toisella joko haukutaan tai saadaan se vastapuoli haukkumaan.

Päivän päätteeksi unijuna :) kuvana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti