Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

Lonkkaproteesi

Vihdoinkin kaikki asiat on sillä mallilla että päästään lääkärin puheille lonkkaproteesi asiassa.
Ensi viikon keskiviikkona mennään Apexiin Esa Eskelisen juttusille ja hän sitten antakoot lopullisen tuomion miten edetään.

Viime ajat onkin olleet aika tuskaisia Kibolle. Rimadylisä ei tuntunut olevan mitään apua ja viime viikolla lääke vaihdetiin Metacamiin. Sai myös jälleen yhden Cartrophen piikin, näinköhän sekin on auttanut. No, joka tapauksessa koira on ollut iloisempi, jopa leikkisä ja eilen illalla penkoi koko lelukorinsa lattialle ja maisteli jokaista lelua.

Ulkona suurimmaksiosaksi tietysti kulkee kuin mitään hätää ei olisikaan, eihän Kibon tyylinen voimakas uros voisi ikinä näyttää olevansa heikko ja sairas. Kastraation jälkeen on tuntunut olevan entistä ärhäkämpi uroksille ja edelleen muut urokset saavat kauheat pultit Kibolle, mistähän sekin johtuu?
Tietysti osa syynä Kibon mahtailuun varmaan onkin juuri nuo kipeät lonkat.

Mä niin elän toivossa, että se proteesi tulee auttamaan koiraa. Surettaa katsoa sitä kun kaikesta näkee miten tuskallista liikkuminen oli, nyt voi sanoa oli kun on parempi vaihe. Yleensä aina odottaa ulos lähtöä kärsimättömänä ravaten edes takas mutta kipeimmillään ei pystynyt muuta kuin odottamaan makuulteen ja muutenkin lepäsi paljon. Muttei koskaan maannut vasemmalla kyljellä.

Nyt alkaa varmaa olemaan ehkä jopa ne viime hetket hoitaa edes toinen lonkka kuntoon, ennen kuin oikea menee kestämättömän huonoon kuntoon. Nyt oikea puoli ei ole vaivannut kuin kerran.

Kibo rakastaa meidän isoa olohuoneen karvalankamattoa ja nyt kun kissa sen jälleen pissi on joutunut makoilemaan ihan vaan lattialla. Pitää saada matto pesulasta ennen kuin äijä tulee leikkauksesta. Saa sitten siinä matolla pötkötellä.

Olisihan se aivan mahtavaa jos kesäksi saataisiin koira kuntoon. Ja vihdoinkin päästäisiin leikkimään muidenkin kanssa. Nyt ei olla pitkään aikaan sitä voitu tehdä ja Kibosta kyllä näkee että se on todella seuraa vailla. Mäyräkoirien seura kun ei sitä niin miellytä ;) vaikka nykyään niiiiin nätisti leikkii Hipunkin kanssa jopa samalla lelulla (yhtenä päivänä Taijalla Kibo makasi mun vieressä sohvalla ja Hippu oli lattialla. Kibolla oli suussa sellainen pitkä karvalelu ja Hippu veti toisesta päästä. olipa hauskan näköistä kun Kibo antoi Hipun vetää lelua kauemmas ja sitten se nykäisi sen takas niin Hippu tuli kuin salma siihen sohvan viereen takas, toisena päivnä Hippu jopa ihan pokkana meni ja otti PALLON Kibon suusta ja leikki sillä itse eikä Kibo ollut moksiskaan).

Jännittävää viikon jatkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti