Sivut

lauantai 29. joulukuuta 2012

Talvinen shiba tapaaminen

Tänään oltiin sumuisessa Seurasaaressa shiba tapaamisella.


Paikalle oli saapunut kymenkunta shibaa henkilökuntineen.

Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun siskokset, Mai ja Anni, tapasivat sen jälkeen kun kasvattajalta ovat lähteneet omiin koteihinsa.

Hetken tytöt tuumailivat että mikäs se sinä olet, kunnet selvästi muistivat että kas, siskohan se siinä ;)



Siskoksia ne on, vaikka erinäköisiä ovatkin.

Anni kaupunki koirana oli selvästi rohkeampi ja erilaisiin ääniin tottuneempi. Mai laitakaupungin kulkijalle kaikki oli uutta, ihmeellistä ja pelottavaa. Siskosta sai hyvin tukea ja turvaa. Hetken aikaa koirat ja omistajat lepertelivät toisilleen ja sitten alettiin suunnistaa kohti rantareittiä.
Jäätiinkin tyttöjen kanssa muusta joukosta heti kättelyssä kun neidit halusiva reuhata kinoksissa, tutkailla maailmaa ja välillä piti hieman laittaa myös painiksikin.

Hanki möyryä.
Tuskinpa tytöt olisivatkaan jaksaneet yhtä pitkää lenkkiä tehdä kun muut. Sen verran poikkesivat reitiltä milloin minnekin. Etenkin rähinöinti oli varsin kiintoisaa ja sitä harrastettiikin paljon. Anni oli ehdottomasti topakampi ja äänekkäämpi ;) Mai jäi yleensä alimmaiseksi mutta uskalsi kuitenkin purra Annia hännästä, selästä ja laittoi kyllä vastaankin.



Mun puu, mene pois!

Vasemmalla Mai, Headstyle Yuumei Chiisai Bijin
Oikealla Anni, Headstyle Yume No Chigusa

Saatiin lenkkiin kuitenkin menemään n. puolitoista tuntia. Sekä tytöt saivat erityise paljon huomiota muilta liikkujilta.
Selvää oli, että ihmiset olivat huomattavasti kiinostavampia kun muut koirat.
Lopuksi jäätiin kahvilan eteen odottamaan muita lenkkeilijöitä ja siinä samalla juotiin kupit kahvia. Vielä hetken tytöt jaksoivat reuhata muiden kanssa ennen bussiin menoa.

Metromatka olikin Main ensimmäinen ja se meni vallan hyvin, torkkuessa.
Rankka päivä neidille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti