Sivut

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Fantastic four!

Aika menee koirien kanssa niin nopeaan ettei ehdi muuta kuin ulkoiluttaa, leikittää ja treenauttaa niitä. Taija oli ilta vuorossa perjantaina ja Mika otti Kibon mukaan viemään Santtua, joten minä teetin Mailla ja Beellä temppuja ja Hippukin saattoi keskittyä pallon perässä juoksemiseen.

Brutus

Main kanssa on ihanaa treenailla kaikkea kun se on niin innostunut ja oppivainen.
Ollaan nyt treenattu katsekontaktia (esim. ennen ruoan antoa, namin saamista) ja se toimii tosi hyvin! Neiti osaa myös istua, antaa tassua, mennä maahan ja ryömiä :) varsin tarpeellisia taitoja :D
Pihalla saa temmeltää vapaana ja hihnassa kulkeminen ei ole siis yhtään kivaa, sitä pitää treenata paljon. Tulee kyllä luo kun kutsun ja jos ei, viimeistään kun lähden juoksemaan pois päin. Pitää alkaa ottamaan nameja mukaan joilla neitiä ei tarvitse edes houkutella, on aikas ahne tyttö. Joka kerta kun joku menee keitiöön, yrittää Mai rynnätä mukana ja VAATII että saa jotain!!! ;))

Mai kerjää.

Kibokin on selvästi jo hiukan antanu periksi.
Ei paljon, mutta hitusen.

Kibo

Eilen käytiin jopa yhteislenkillä, siten, että olin yksin koirien kanssa. Ihan kivati meni siihen saakka kunnes törmättiin Taijaan ja pötköihin ;) Taisi Mai innoissaan ohittaa marssijärjestyksessä Kibon ja näin ollen Kibo hermostui ja yritti syödä Main. Eipä onnistunut. Kotonakin oltiin kaikki yhdessä olkkarissa ilman kuonokoppaa tms. ja hetken meni oikein kivasti.

Tänäänpä sitten ei enää mennytkään. Ei päästy kovinkaan pitkälle kun Kibo jo retuutti Maita. Neiti onneksi kiljuu korkealta ja kovaa ja mitään vahinkoa ei hänelle päässyt tapahtumaan ja hetki tapahtuman jälkeen oli jo menossa uudestaan Kibon luo. Ihan kahjo pentu!!! Ja Kibo vaan ei tajua. Vaikka toinen miten alistuu niin ei! Tänään taidetiin ottaa takapakkia sen verran ja enemmänkin kuin mitä oltiin edistytty. Nyt tajuaa miten pumpulissa Kiboa on pidetty. Ja tottahan toki nyt kun pumpuliajat on ohi, ei Kibo voi tajuta mitä siltä odotetaan/vaaditaan.

Nyt on viimeinen hetki palata alkutekijöihin ja alkaa treenaamaan Kibon kanssa ihan pentukurssi  juttuja. Onneksi ollaan pentukurssilla Main kanssa ja sieltä saaduilla ohjeilla treenataan molempia.

Siis tässä vaiheessa sitä toivoo, että Main ekat juoksut tulisivat mahdollisimman aikaisin ;) Koska se on se viimeinen etappi jonkä jälkeen Kibokin rakastuu.

Mai on ihan in love Brutukseen. Bee saa aina niin ihanat tervehdykset ja taputukset ja halipusut. Brutus jaksaa Maita ehkä minuutin ja sitten se alkaa ärsyttää. Brutus komentaa, saattaa jopa napatakin mutta neiti ei välitä, roikkuu vain Beessä tiukempaan kiinni. Hassua, Hippu on ihan Kibon tyttö ja Mai Brutuksen ;)

Mai rakastaa Brutusta <3

Ja Brutus on niin kiltti, että antoi Main viedä itseltään luun!!! SE on jo lähes ennenkuulumatonta.
Mai on myös tosi innoisaan kun Hippu juoksee pallon perässä ja Main mielestä kaikki lelut on MainMainMain ;))

Hippu ja Mai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti