Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Toipumista

Nyt on leikkauksesta kulunut 6 viikkoa ja Kibo voi päivä päivältä paremmin. On virkeämpi, iloisempi, ryhdikkäämpi, leikkisämpi.
Odotan todella innolla sitä ensimmäistä liinalenkkiä!!
Jälkitarkastukseen Kibo menee 9.5. Enkä jaksa uskoa että mitään ikävää kerrottavaa siinä tilanteessa läkärillä olisi. Koira nousee ylös kangistelematta, venyttelee autauaasti eikä minkäänlaisista kivuista ole merkkiäkään. Koskaan ei kuitenkaan pidä moisessa illuusiossa elää ennen varmaa tietoa ja näin ollen odotetaan lopullista lausuntoa.

Kävelytyyli on muuttunut oikeaksi. Välillä kun kävelee Meikon flirtti <3 tyyliin, alkaa peppu keikkua kuin viimeistä päivää. Meiko tyyli on siis sellainen, miksi sitä sanotaankaan oikeasti, että saman puolen jalat astuu samaan aikaan eteenpäin. :)

Yhtenä päivänä olisi kovasti halunnut leikkiä mäykkyjen kanssa, mutta ne parat on tietenkin tottuneet, että Kibon hepuleita tulee välttää ja kun Kibo innostuu se pelottaa Hippua kovin ja saa Brutuksen suuttumaan. Joten se leikki kuivui kasaan nopeaan.

Eilen illalla Kibo leikki vaaleanpunaisella älylelullaan ja Brutus sai punaisen pötkylän itsellen. Pojat sopivat hyvin samassa olohuoneessa leluillaan leikkimään. Hippu kun keskittyy vain ja ainostaan palloon (kävi kyllä välillä syömässä herkut mitä Been älypötkylästä putosi).

Iltalenkillä törmättiin vielä 7kk shiba neitiin, Ninjaan. Kibo ei neidistä kauheasti piitannut koska ensimmäisiä juoksuja ei vielä ole ollut. Kävin hieman rapsuttelemassa neitiä ja K sai kauhean urinamurinahyppyloikka kohtauksen. Voi toista :)

Eli meillä kaikilla kaikki hyvin ja elämä voittaa :)

2 kommenttia:

  1. Meiko peitsaa :) Siksi olikin siitä aikoinaan kovin huolissaan, että on varmasti on vikaa jossain kun kävelee siihen tyyliin niin usein (se on usein merkki jostain viasta), mutta ei siitä silloinkaan mitään vikaa mistään löytynyt kun sitä erikseen tutkittiin ja selviteltiin. Eikä virallisissa tutkimuksissakaan. Se on vain sen tyyli sanoi lääkäri.

    Ihanaa, että teille kuuluu vain hyvää! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, mua aina naurattaa kun Kibo alkaa kävelemään sillä Meiko tyylillä, tulee tietty niin Meiko mieleen <3 Sit se vaihtaa ei mihinkään tyyliin van sen jalat liikkuu miten sattuu ihan holtittomasti kunnes vaihtaa oikeaan kävelyyn ;)

    Meiko on sellanen flirtti, Kibo ei näköjään vielä tajua että sillä ei ole mitään millä flirttailla :D

    VastaaPoista