Sivut

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Ollaan niin levätty koko pääsiäinen.
Kibokin on nukkunut aamulla pitkään. Eikä oikeastaan ole edes huolettanut kun tietää minkä kokoinen herran rakko on Eikä mikään kiire ulos ole ollutkaan.

Kibo voi erittäin erittäin hyvin.
En enää edes laske sitä mukaan että koiralla on hieman tylsää ja että nivunen ei oikein kunnolla ole vielä parantunut. Tylsyyttä estetään pelailemalla ja tekemällä toko treenejä. Ja nivusta hoidellaan erilaisilla tuotteilla, rasvalla ja edelleen silmätipoilla.

Se on sydäntä lämmittävää katsella Kiboa joka nauttii ulkoilusta, eikä tarvitse keväntää/varoa kipeää jalkaa ja yöt saa nukuttua täysin rauhallisesti. Asento on ryhdikäs ja meno nelivetoista.

Tässä muutamia kuvia Kalviikista. Päivä oli todella tuulinen ja kylmä ja Kibo hieman paleli mutta se ei menoa haitannut.


Joku ei vaan halua ymmärtää
 että vesi on kylmääääää.... ;)
Kibo tahtoo ihan ite hypätä!

Sudittelut eikä tunnu missään.

Maanantaina käytiin Lauttasaaressa kävelyllä pötköjen kera.

Kauhukolmikko <3


Kibo rakastaa merta.
Kibo oli aivan tohinassa kun pääsi aivan uuteen paikkaan. Ihan ei toteutunut sallittu 20min. Mutta eipä hieman pidemmästä lenkistä tuntunut olevan mitään haittaa. Pääsääntöisesti ollaan kuitenkin pysytelty annetuissa rajoissa.

Käytiin lopuksi vielä Kampelassa pannikahvilla ja sen jälkeen kauhukolmikolle maistuikin uni.

Ihana ja rento pääsiäinen

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, siellä on kevät :) Meillä on lunta runsain määrin ja jäällä voi vielä lenkkeillä :D Tosin odotan, että tilanne muuttuisi pian.

    VastaaPoista
  2. Kiitos.
    Joo, meillä on kevät. Miten ihanaa! Pitkä talvi ohi :)

    VastaaPoista