Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Odotusta...

Odottavat on tunnelmat!
Tässä vaiheessa toivoisi että aika kulkisi nopeammin.
Kibo oireilee särkylääkkeilläkin ja niiiin toivon että pääsisi jo leikkaukseen ja että siitä olisi apua!

Kibon kanssa ei voi tehdä yhtään pidempää lenkkiä kun jalka alkaa vaivat huomattavasti normaalia enemmän. Olen lukenut kirjoituksia nivelrikkoisista koirista ja tietysti toimenpiteet jakaa mielipiteitä. Toiset ovat sitä mieltä ettei koiraa saa kiusata proteeseilla/leikkauksilla. Toiset tahtovat pitää tiukasti kiinni lemmikistään. Ja ihan varmalla myös Kibon leikkaus jakaa shiba ihmistenkin mielipiteet ;)

Mikähän sitten mahtaa olla oikein?
Pidetäänköhän me liian jääräpäisesti kiinni Kibosta? Onkohan sillä oikeasti edellytyksiä hyvään loppu elämään yhdellä proteesilla?
Näitä kysymyksiä, ja monia muita, on jouduttu miettimään ja mietitään varmaan koko Kibon loppu elämä.

Meille koira on se perheenjäsen, ei siis vain koira. Ja kukapa sitä ihan kevein perustein lopettaisi oman perheen jäsenen, mm. nivelrikon takia, tai allergia, tai ?!
Halutaan tehdä koiralle elämä mukavaksi ja uskotaan vakaasti siihen, että leikkaukset ovat nykyään niin hyvää tasoa, että siitä on huomattava apu. Ja kun mä uskon, koira uskoo ja muulla ei väliä olekaan.


Päivää ennen leikkausta käydään vielä uimassa ja samalla Kibo pestään ja kuivataan hyvin ja iltapäivällä käydään hakemassa kipulaastari.

Näissä tunnelmissa tänään.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä vielä pieneen odotukseen ja erityisesti tsemppiä leikkaukseen! Noihin esittämiisi kysymyksiin ei varmaan oikein kukaan muu pysty koiran oman perheen puolesta vastaamaan, mutta mun mielestä, niin kauan kun on toivoa (että koiran elämänlaatu voi melko pikaisestikin palautua hyvälle tasolle), kannattaa yrittää jos se vaan yhtään siltä tuntuu. Ainakaan myöhemmin ei tarvitse sitten jossitella. Lonkkaleikkaukset onnistuvat kuitenkin erittäin hyvällä prosentilla, joten uskon että Kibo saa leikkauksesta avun ja pääsee elämään kivutonta ja ihanaista arkea teidän perheen huomion keskipisteenä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Eletään toivossa että Kibo kuuluun siihen 85% joka pärjää lopun elämää yhdellä proteesilla.

    VastaaPoista