Sivut

perjantai 24. helmikuuta 2012

Aivojumppaa

Vihdoinkin Kibo on tajunnut mitä palloilla ja kongolla tehdään :)
Ennen oli liian kärsimätön jotta olisi jaksanut pyörittää palloa saadakseen sieltä herkkuja, tai sitten ei vaan ollut kovin kiinnostunut siitä syötävästä.

Nyt kun ruoka tuntuu olevan heti Papin jäelkeen seuraavalla sijalla on koiralle ollut mukavaa keksiä tekemistä.

Ikean muovimukitkin saivat aivan uuden elämän (Santtu saattaa olla tästä hieman katkera :) )Mukit ja niihin laitetut herkut, joko mukin alle tai siten että mukit ovat sisäkkäin ja jokaisen välissä namia, ovat Kibosta oikein viihdyttäviä.
Palloa on mukavaa pyörittää, se kylläkin vaikuttaa jo liian helpolta.
Kongoa pähkäiltiin hetki, mutta eipä aikaakaan kun tajusi ottaa sen suuhunsa ja vähän ravistaa niin jopa alkoi herkkuja sadella ;) Toinen käytetty taktiikka on se että tassulla oikein kovaa mäiskitään jolloin kongo pomppii ja namit tulee helpolla syötäväksi.
Ja koska pullot on myös suosikki leluja, laitoin sen sisään nappuloita ja Mika väänsä korkin erittäin tiukkaan kiinni. Vaikka Kibo saikin korkin heti auki, meni namien pullosta ulos saantiin aikaa.

Mikan kanssa käydään kuitenkin ainaista kädenvääntöä ruokinnasta. Kibon pitäisi laihtua ja kaikki tuo namitus pitää ottaa huomioon myös ruoan määrässä. Ollaan vaihdettu kokoliha sellaisee missä on puolet kasvista. Ennenhän sellaisen päälle syljettiin, nykyään kaikki käy ;) Eli helppoa.
Pitäisi varmaan herkuiksi ostaa jotain diettinappuloita.

Ollaan treenattu myös vanhoja toko juttuja.
Sekin on tosi mukavaa, kun koira on oikeesti mukana ja tekee juttuja, vaikkakin sen namin toivossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti