Sivut

perjantai 17. helmikuuta 2012

Koirien ja kissojen yhteiseloa

Ihana ilta, koko perhe koossa.
Siihen saakka kunnes eläinten välillä räsähti.

Hippu, kuten aina :D, juoksi pallonsa kanssa. Heitin pallon siten, että se pompahti eteisen ovesta Netan huoneeseen ja tyttö juoksee sieltä pallo suussa takaisin olohuoneeseen.
Minä istuin lattialla lepertelemässä typerällä vauva äänellä Kibolle ja samalla kun Hippu juoksee olohuoneeseen Lissu tulee sen perässä aivan hurjana karvat pystyssä ja selkä pyöreänä.

Sillä sekunnilla Brutus hyppäsi sohvalta Lissun perään hurjasti haukkuen ja Kibo reagoi tilanteeseen lähtemällä sekin soppaan mukaan Brutusta "pelastamaan", kuten sillä tapa on.

Onneksi saatiin kuitenkin koirat tilanteesta pois ja Lissukin tyrkittyä silkkipaperirullalla Netan huoneeseen ja ovi kiinni.

Lissu, se  3,5kg 11v kissavanhus, ei kyllä kunnioita MITÄÄN! Eikä ketään. Päälle vaan ja kynsiä peliin. Brutus sai muutamia osumia kuonoonsa, Kibo hieman enemmän. Mika ja Netta irrotti 4 kynttä koiran kuonosta, yksi n. 5cm päässä silmästä.

Kumpa taas ymmärtäisi mikä oli jutun juoni!
Säikähtikö Lissu Hippua? Vai luuliko se että nyt häntä tarvitaan kun mä sellaisellä äänellä höpisin Kibolle? Nyt en löydä Lissun hermojen menolle mitään syytä.

Ellei tosiaan sitten käynyt niin  että Lissu oli tulossa pois Netan huoneesta ja Hippu sattui samalla hetkellä juoksemaan ovesta sisään pallon perässä. Ja palloleikeissä Hippu ei kyllä noteeraa yhtään mitään muuta! Vain pallo on neidillä silmissä ;) joten ei ole huomannut kissaa mutta kissa on ollut hyvinkin tietoinen koirasta.

Illalla mäykkyjen mentyä oli Lissukin jo ihan itsensä ja kävi nuohoamassa sohvalla ja jotenkin tuntui että oli kovin kysyävänä että ethän ole mulle vihainen. Ja toki ei voikaan olla.

Mutta kyllä pistää hieman miettimään, että onko seuraava kerta se, jolloin jonkun koiran silmä on entinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti