Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kiireinen viikonloppu

Uimapäivä!! Jibii, tätä on taas odotettu.

Paitsi että tälle kerralle sattui huonosti niin, että kummityttö tuli viikonloppukylään ja bussi oli huonon kelin takia jo lähtöön 15min myöhässä.
Aikataulu meni äärimmäisen kireäksi.
Oltiin keskellä kaupunkia vielä kellon ollesssa 7 illalla ja Hyvinkäällä piti olla puoli 8...ei siis hyvältä näyttänyt.

Taija ajeli aika raskaalla kaasujalla ja ehdittiin sitten 15:sta minuutiksi uimaan. Uimalan pitäjä oli varsin mukava ja sanoi että seuraavat uimarit ovat ratauimareita joten saatiin lisää aikaa altaan toisella reunalla. Tällä kertaa mukana oli myös Meiko ja Kisu Elisan kanssa.
Siinä hopun keskellä ei kyllä pahemin ehtinyt sanoa muuta kuin moi ja moido ;) Märkien koirien kanssa ei tohtinut jäädä enää ulos höpöttelemään.

Itse uimalassa kaikilla sujui oikein mainiosti. Hippu tosin ei oikein jaksanut pitää itseään pinnalla. Neidillä ei ollut ensin liivejä päällä. Neiti kävi hakemassa lelua ja lelusta ei tietenkään luovuttu ja näytti kuin korkki olisi kellunut. Nenu enää hieman vedenpinnan päällä. Mikäs siinä sitten kuin minä menin altaaseen ja vedin neidin korvasta :) rampille. Sitten liivit päälle. Onneksi ei hätääntynyt vaan jatkoi uimista tilanteen jälkeen.

Brutus on hyvä ratauimari, suorittaja.
Kibo tykkää uida altaan takapäästä etupäähän ja sieltä meneekin itse altaaseen kun sille sanoo että uimaan. Mutta toiseen suuntaan uiminen on ihan mahdotonta!!

Meiko tykkää uida, mutta tuolla uimalassa ei uiminen olekaan enää niin kivaa ja minusta ei hetkeen kovinkaan tykätty kun vein neidin väkisin veteen ;) No, onneksi leppyy äkkiä ja sainkin sitten jo lopuksi pusuja <3
Kisu jolle uiminen tekisi todella hyvää on sitä mieltä että häntä lähes rääkätään kun joutuu uimaan, se katse!!! Miten syyttävä se onkaan! Ja miten julma mamma oli, kun kehtasi suihun jälkeen ihan kuivaimela kuivata. Kisu protestoi tätä asiaa äänekkäästi :D

Kukaan ei pystynyt ottamaan kuvia tästä reissusta. Ehkä sitten seuraavalla kerralla saadaan kuvaajakin mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti