Sivut

lauantai 3. joulukuuta 2011

Ilmat viilenee..

Ilmojen viilentyminen on Kibolle erittäin ihanaa ja nautinnollista.
Siitä ihan huokuu valtava määrä energiaa mitä pitäisi saada purkaa juoksemalla, juoksemalla, riehumalla ja koko ajan ulkona olemalla. Tarkkaavaisuustaso on huipussaan mikä aiheuttaa myös sen, että kaikki uroksetkin noteeraa herkästi.

Tänään käytiin puistossa ja aidan toisella puolella sattui olemaan valtavan kokoinen ja jyhkeä rotikka uros. No mitä toi pieni kippura tekee...pinkoo tuhatta ja sataa aidalle, pysähtyy aidan rakoihin niin että takajalat nousee ilmaan ja alkaa uhittelemaan. Kaveri toisella puolella katseli Kibon touhuja hiljaa paikoillaan. Kibo räksytti, uhitteli, murisi ja tökki kuonolla aitaa. Koira täysin ilman mitään itsesuojelu vaistoa!!! Rotikka vaan vähän murahti. Sitäkin taisi naurattaa. Aika säälittävältähän se Kibo näytti siinä nenä rutussa aitaa vasten :D

Ei siinä muu auttanut kuin ottaa koira kiinni ja kytkeä hihnaan ja lähteä kulkemaan kotia kohden.

Jännää miten kuvaaminen ei jaksa innostaa tähän vuoden aikaan. Varmaan kun ei koskaan tiedä milloin alkaa satamaan tms. niin ei viitsi kantaa kameraa mukana.
Samoten ei yhtään ole jaksanut innostua koruilusta. Pöydällä olisi jotain aloitettuja juttuja, korjattavia...edes käytettyjä koruja ei saa laitettua takaisin pusseihin. Ne kyllä olisi syytä pussittaa jottei hopeat tummuisi aivan kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti