Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Se pieni elokuinen salasuus....

...on nyt syntynyt <3
Eli ihana ja kultainen Meiko synnytti perjantai-lauantai välisenä yönä viisi potraa shiba vauvaa, 2 tyttöä ja kolme poikaa.
Sieltä se meidän pitkään odottama tytön tyllerö nyt sitten syntyi <3 Nyt jännitetään muutama viikko että vauvoilla ja mamalla menee kaikki hyvin ja lapsoset imevät terhakkaasti maitoa ja kasvavat.

Kovi odotellaan että vauvat kasvaa ja niitä päästään sitten katsomaan (sekä ottamaan hurja määrä kuvia :) )

Nythän mulle on vain taivas rajana mitä KAIKKEA pitääkään hankkia ;)

Eikä suinkaan unohdoteta tässä huumassa tähän saakka blogin pääosanesittäjää ;) eli Kiboa.
Kibo tulee varmaan näyttämään kaikin tavoin että hän ei todellakaan tule tykkäämään että joku pieni pallero on tullut HÄNEN tontilleen, HÄNEN papin ja mamin huomiosta kilpailemaan.

Mutta! Olen toiveikas, erittäin, Kibon suhteen. Viime aikoina Kibo on ollut ihan selvästi hieman masentunut. Mikään ei ole innostanut, eikä herättänyt kovinkaan suuria tunteita äijässä.
Yhtenä päivänä otin koiran töihin mukaan kun oli edellisenä iltana niin masentuneen oloinen ja siellä olikin ihan onnellisen oloinen, virkeä hymynaama.

Kibo kuitenkin piristyy kun esim. mäykyt tulee meille ja saa leikkiseuraa. Hippu on opetanut Kibon leikkimään kanssaan ja oikein sydäntä lämmintää katsella niitä leikin tiimellyksessä. Joten, olen erittäin luottavainen että kun vain pääsee omistushalunsa yli, tulee kaikki menemään hyvin ja Kibo ja "Hamu" olemaan erottamaton pari. 

Toinen tarina onkin, miten HIPPU asian ottaa ;) Onneksi Brutus kuitenkin tykkää kaikista koirista ja etenkin shiba tytöt on sille mieleen, koirat voivat sitten vaikka tedä "parinvaihdon" kun niiden pitää olla kaikki samassa taloudessa.


2 kommenttia:

  1. Mukavaa vauvanodotusta! Viimeisin viikko on se piiiiiiiisin...... ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Noh, onhan tätä jännitetty jo monta viikkoa, odotettu monta kuukautta niin eiköhän noi muutamat viikot mene.
    ONNEKSI töissä tulee olemaan marraskuun loppuun asti niin kiirettä että päätä huimaa. Kiireet, kaikki, loppuu sitten Hömperön tuloon <3

    VastaaPoista