Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2011

Poikien yhteiselon loppu.

Sinne se Brutus sitten muutti omaan kotiinsa :(
Kukaan ei lopulta ollut kovinkaan innostunut asiasta (kotiin muutosta), paitsi kisuneidit.

Parin viikon ateljeessa nukkumisen jälkeen siirryttiin ihan makuuhuoneen puolelle ja siellä ne pojat nukkuivat omilla pedeillään vierekkäin oikein hyvin. Brutus jopa paremmin kuin Kibo! Ajatushan oli ateljeessa nukkumiseen, että Brutus ei juokse kissojen perässä. Mutta eipä se juossut. Nukkui kuorsaten <3
Yhtenä yönä Kibo oli erittäin levoton ja juoksi sinne suntänne kissojen perässä ja Brutus nukkui niin kiltisti omalla pedillä filtin alla ;)

Pojilla oli hauskoja ruttineja.
Ruokailun jälkeen Kibo meni parvekkeelle ja Brutus halusi leikkiä. Ulkoa sisään tultaessa pojat yleensä hetken painiskeli ja leikki.

Poikien suhde nousi jälleen lähes samalle tasolle kuin se oli ennen Hippua ja se oli oikein mukavaa.
Vaikka koko kolmikko olikin eilen yhdessä, ei porttia tarvittu ja yhteiselo sujui ongelmitta. Lienee tähän tarvittiin Hipun juoksut ja pojille yhteistä aikaa. Aijäaikaa :)

Kibo on nyt saanyt 3 Cartrophen piikkiä ja niistä on selvästi ollut herralle apua. Kipulääkkeitä ei olla annettu tänä aikana. Vielä yksi piikki odottaa jääkaapissa. Eilen Kibo sai oikein kunnoliset hepulit lenkin jälkeen kotipihalla ja juoksi piilottmaan puukapulaa hiekkaan. Ensin piti tietysti "hyökkäillä" mun kimppuun ja urista ja murista ja juosta karkuun. Sitä oli taas ihanaa katsella. Selvää piristymistä!

Eipä olla Kibon kanssa pahemmin leikitty ulkona kun on niin pitänyt varoa kipeitä lonkkia. Jos nyt voisi vähän alkaa jo juoksuttaa. Kibo nimittäin on sen tarpeessa Brutuksen lähdettyä. Herra on syönyt hyvällä halulla aina kipon tyhjäksi ja se on tiennyt lisäkiloja joita ei saisi missään tapauksessa tulla.
Olen miettinbyt jos veisin raukan synttäreiden kunniaksi kastroitavaksi ja samalla saisivat putsata hampaat. Hammaskiveä on luista huolimatta tullut jonkin verran. Ei kovinkaan kiva synttärilahja.... Mutta helpottaisi varmalla Kibon omaa oloa kun on niin tyttöjen perään.

Pakko vielä mainita, että kohta Brutus ja Hippu sekä Taija muuttavat melkein kotiin :) saman tien varteen joten pissitysreissut lyhenee mikä on oikein mukavaa kaikin puolin.

Ihanaa talven odotusta kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti