Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden vaihde

Taija lähti kavereiden kanssa juhlimaan vuoden vaihtumista joten oli selvää että, pötkylät tulivat meille. Hieman jännitti miten Mai suhtautuu paukutteluun.

Hippu ja Brutus eivtä olleet raketeista moksiskaan, mutta Kibo ja Mai ei suostuneet menemään ulos. Sisällä molemmat tuntuivat olevan kuitenkin ihan normaaleja. Tarkkaan kyllä välillä kuunneltiin pauketta.

Olin siis varsin tyytyväinen tilanteeseen.

Mai oli aivan onnensa kukkuloilla kun pötköt saapuivat meille. Niin innoissaan, että jälleen tuli ilopissi lätäkkö ;)

Myös Hippu yllätti illan aikana. Vaikka Maille pitää rähinöidä, haki Hippu sitä leikkimään!!!! Samalla tavalla kuin Kiboa, hyppimällä Main edessä ja tökkimällä kuonolla Main kuonoon.
Maita ei tietenkään kovinkaan montaa kertaa tarvitse kutsua ja tytöt olivat leikintiimellyksessä. Mailla on tapana pyllyllä liiskata Hippua, mistä Hippu ei tykkää ollenkaan joten välillä piti hieman rähistäkin :D Tuttuun tapaan

Illan päätteeksi pötköille pedattiin peti sohvalle, Maille tuotiin häkki sohvan viereen ja minä majoituin lattialle patjalle. Kun kaikki oli hiljentyneet, Kibo vielä kömpi viereeni nukkumaan. Olin siis aikalailla koirien ympäröimänä :) enkä valittanut ollenkaan <3

Kuvat kertokoot illan tapahtumia. Pojat pysyttelee aina alta pois kun tytöt riehuu ;)


Hippu haluaa leikkikaverin!



Haetaan yhdessä palloa!



Saanko haukata tästä???


Alien Brutus ;)

 
Koko nelikko <3
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti