Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2012

Neiti tänttähäärä!

Haettiin Mai kotiin jo melkein viikko sitten :)Neiti sopeutui hyvin, ensimmäinen yö oli hieman levoton, mutta ei itkuinen.
Itse nukuin neidin kanssa ateljeessa, patjalla. Välillä Mai kipitti sinne ja tänne ja kävi seisomassa mun päällä, tuijotti mua ja piti päätä patjalla, kävi jopa kainalossa hetken nukkumassa ;)
Kibo otti neidin vastaan odotetulla tavalla, mur ja räyh ja syön sut!
Heti tuli myös selväksi, että olohuoneessa oleva portti ei Tänttähäärää pidättele! Pikkuinen mahtuu pinnojen välistä kulkemaan :D Ei siinä sitten muu auttanut kun lähteä koiraportti ostoksille.

Mai aloitti myös pentukurssin.

Ja Kibo jatkaa takapäänhallinnta- sekä hajuerottelukurssejaan.
Minä käyn Kibon kanssa takapääsä ja Mika hajussa. Nyt on ollut huomattavissa että Kibo on hieman masentunut ja sitä ei mikään innosta sekä on aika väsynyt. Ottaa pojalle hieman koville pikkuisen taloon tulo. Mielenkiinnolla odotan koska antaa periksi!

Maipuli on hauska pieni tyttö. Samoja elkeitä nähtävissä kuten Kibollakin. Brutus kävi Main kanssa leikkimässä ja mua niin nauratti kun neiti työnsi Beetä pyllyllä samalla tavalla kuin Kibo :D vielä se ei tietenkään Beetä haittaa, mutta mitenhän on muutaman kk kuluttua? ;))
Ulkoilu on main mielestä täysin typerää hihnassa. Kun päästän neidin vapaana kuljeksimaan seuraa se mua vielä tosi nätisti. Omaa pihaa kauemmas ei juurikaan olla päästy. Kibon perässä kerran mentiin jopa B-talon ympäri. Mutta se oli Main mielestä kaaaaaaauhean jännittävää...
Kibosta ja Maista tulee varmalla vielä hyvät kaverit ja paljon mustelmia takapuoliin :) Kibo tulee saamaan vauhtia tuosta tytöstä!

Viimeinen linkki onkin Hippu! Himppis komppaa Kiboa ja on valmiina nappaamaan Maita jos vaan tilaisuus tulisi. Hippu on tietenkin helpompi hallittava pienen kokonsa takia. Mutta se on niin höpsön näköinen kun on niin topakkana :D pikku Himppis <3Eipä tässä ole ollut juurikaan aikaa mihinkään muuhun kuin koiriin. Telkkaria ei ehdi katsomaan, saatika se ei ole edes tarpeellista. Se verran hauskaa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuo tänttähäärä järjestää :D


Nyt vasta tajuaa millainen on terve pentu! Tajuaa senkin, miten sairas Lavi todella oli. Pikkuinen muru <3Uskomatonta, että meidän elämään on vaikuttanut kolmessa vuodessa kolme shibaa!

Nyt kun Mai on jo hyvin kotiutunut alkaa Kibon masennuksesta ylös vetäminen ja koirien opettamien ja totuttaminen yhteiseloon. Innolla odotan yhteisiä lenkkejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti