Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Juhannusjuhlat

Käytiin juhannuksena grillaamassa minun iskän luona Loviisassa. Siellä kukkameren keskellä!!



Koko koirakolmikko oli tietysti mukana.
Brutuksella oli "hieman" hankalaa koska Hippu tuoksui vielä niiiiiiiin ihanalle ja sen pyllyssä piti olla taukoamatta. Eikä lopulta muu auttanut kuin laittaa Brutus hihnaan.


Hippu etenkin nautti olostaan ja vapaana pihalla juoksemisesta. Vaikka olikin kuuma päivä ei se neidin menoa haitannut. Pallon perässä jaksoi pinkoa monta tuntia kunnes keräsin kaikki lelut pois ja saatiin Hippu edes hetkeksi rauhoittumaan.




Kibo näytti jälleen, että kyllä sillä hermoja piisaa. Kyse tuntuu vaan olevan siitä, että kenelle. Hippu juoksi pallonsa kanssa, toki mukana oli kassillinen leluja&palloja, mutta juuri se Hipun oli se paras. Hippu pinkoi pallon perään ja Kibo pinkaisi perään. Hippu sai kuitenkin pallon ja lähti pallo suussa tulemaan takaisin. Kibo meni seisomaan hipun päälle ja tuijotti, ei irvistänyt, ei murissut tms. Ja näin Himppis luopui pallostaa, vastentahtoisesti, mutta luopui.

Mä olen Kibosta tosi ylpeä ettei se millään lailla fyysisesti kurittanut Himppistä. Ei ollut mitään sellaista elettäkään että olisi hermostunut. Tosin Hippu kyllä osaa olla Kibolle niin nöyrä ja alistuva, puhuu&lukee erittäin hyvin Kiboa. Aivan ihana pieni tyttö, ja niiiiin super fiksu.

Iskän pihalla on muutama pihalaatta ja kun siihen ei aamusta aurinko paista olikin kivet ihana viileät. Siinä Kibo tykkäsi käydä välillä lepäämässä. Olihan se tietenkin kovin rankkaa kun piti meitä vahtia ettei vaan "karata", sai olla melkein vapaana, piti käydä vaaria ohjailemassa raparperin katkomisessa, paimentaa mäyräkoiria, jossain joku haukkui ja ruokaakin piti kerjätä :)




Kibo edelleen linkkaa oikeaa etutassua.
Nyt on saanut jo kaksi viikkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti